Indiase vissoep

Categorie: 
door

Indiase vissoep

Ingrediënten

Voor 4 Person(s)

Ingrediënten

  • zonnebloemolie
  • 3 el bruin mosterdzaad
  • handje kerrieblaadjes
  • 2 tl komijnzaad
  • 1 tl garam marsala
  • 1.5 tl chilipoeder
  • 2 tl kurkuma
  • 3 chilipepertjes
  • 2 stukken gemberwortel (duimgrootte, geraspt)
  • 6 tenen knoflook, fijngehakt
  • 2 uien, fijn gesneden
  • 2 handen basmatirijst
  • 5.5 dl water
  • 600 gram witte vis (kan alles zijn, gamba's en krab kan ook)
  • 8 dl kokosmelk
  • 2 limoenen
  • verse koriander

Indiase vissoep Werkwijze

  1. verhit olie in een grote pan. doe het mosterdzaad, de kerrieblaadjes, komijnzaad, garam marsala, chilipoeder en de kurkuma in de pan en roer een paar minuutjes.
  2. doe vervolgens de chilipepertjes, gember, knoflook en uien erbij en bak rustig tot de uien en knoflook zacht zijn.
  3. doe dan de rijst en het water erbij en laat 15 minuten zachtjes koken.voeg dan de vis, kokosmelk en een beetje zout naar smaak toe en roer goed.
  4. laat 10 minuten zachtjes koken totdat de vis uit elkaar valt.
  5. breng op smaak vlak voor serveren met limoen en verse koriander.

Reviews

5
dinsdag 24 mei 2016
cool stuff,I just ordered some, I think Im going to eventually try and mix them with fish. Ive go...
See Full Review >>
- Kaylee

Add review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt


Winkelwagen

 x 

Winkelwagen is leeg

Mijn receptenboek

 
Ingrediënten:
Kipkarbonades, Gehalveerd, Olijfolie, Uien, in partjes, knoflook, in plakjes, Kippenbouillon (van tablet), Honing, gedroogde pruimen, zonder pit, (platte) peterselie, Gemalen Koriander, gemalen komijn, Kaneelstokje, Zout en versgemalen Peper
Voorbereidingstijd: 0 min
Kooktijd: 0 min
Wachttijd: 0 min

See Kippenstoof met kaneel en komijn Recipe

Zoeken in Shop